loader image

Legyél a
Pooolse kiemelt partnere!

A Pooolse egy különleges ajánlói rendszert hirdet, aminek keretein belül most te is az egyik kiemelt partnerünk lehetsz! A jelentkezéshez csupán annyit kell tenned, hogy kitöltöd az űrlapunkat, majd megvárod, amíg elbírálásban részesülsz!

Kiemelkedő bónusz

Filozófiánk, hogy a siker kulcsa a partnereink elégedettségében rejlik. Ennek megfelelően a lehető legjobb juttatási csomagokat állítottuk össze, aminek köszönhetően 15%-os bónusz is elérhető.

Díjnyertes termék

Igyekszünk megkönnyíteni az értékesítőink feladatát azzal, hogy a tökéletességig fejlesztettük termékünket. Ennek meg is látszik az eredménye: a 2023-as Dubai Crypto Expón a Pooolse és a Tradensea is különdíjban részesült.

Biztos háttér

A Pooolse a Tradensea támogatásával jött létre, ami nem is adhatna magasabb fokú biztonságot a Pooolse partnerek számára, hiszen egy kiemelkedő értékesítés mindig a magabiztos háttérrel kezdődik.

Ismerd meg a pooolse-t

A Pooolse egy innovatív kriptovaluta projekt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felfedezzék az NFT-k világát. Átlátható és biztonságos platform, amely automatizált módon kezeli az NFT-ket és a felhasználók napi jövedelmeit. Célja, hogy a kriptovaluta-befektetést hozzáférhetővé tegye a kezdők és a megbízható megoldást kereső haladók számára a korábbi csalódások után. A Pooolse a piaci dinamikáktól és feltételektől függően triplázhatja meg a kriptopénzedet, de ez időben változó lehet. A projekt a kriptovaluta piacot szigorú figyelemmel követi, és a megbízhatóságot prioritásként kezeli.

A PARTNERSÉG ELŐNYEI

5% instant bónusz értékesítéskor

Toborzási lehetőségek

Rendelkezésre álló ügyfélszolgálat

Passzív jövedelem: további bónuszok értékesítés után is

Nincs hideghívás: előre biztosított leadek

Affiliate bónuszok 5 szintben

Szintek

Kereskedés BÓNUSZ

Aktiválási követelmény

5%
4%
3%
2%
1%
NFT 100 USDT
NFT 500 USDT
NFT 1000 USDT
NFT 2000 USDT
NFT 5000 USDT

Az affiliate bónuszt a teljes bevételből számítjuk ki, nem a felhasználói bónuszból.

Így számítjuk ki a bónuszokat

Legyél a partnerünk 3 lépésben

Jelentkezz

Jelentkezz a gombra kattintva és foglalj időpontot az előszűrési folyamatunkra, ahol egy kötetlen beszélgetés alatt még több részletet megtudhatsz a projektről.

Kérj referral linket

A sikeres szűrés után közösen létrehozzuk a saját linked, amit felhasználva már te is a Pooolse partnership program tagja lehetsz!

Növeld a bevételed

Ezek után nincs más dolgod, mint minél több emberhez eljuttatni a Pooolse termékeit és növelni a bevételed!

Nálunk nincs hideghívás! Leadeket biztosítunk a meglévő partnereink számára, így megkönnyítve az értékesítést.

Gyakori kérdések

A Pooolse piacra kerülési stratégiájába alapvetően beletartozott a partnerprogram létrehozása, így azt nem csupán légből kapva, hanem gondosan, a részletekre is ügyelve fejlesztettük ki. Partnerprogramunk ennek köszönhetően a fenntarthatóságon alapszik és szem előtt tartja a hosszútávú profitábilitást.

A jelentkezést követően minden partnerjelöltet meghívunk egy screening meetingre, ahol egy bemutatkozó beszélgetés keretein belül mindenki átesik az előszűrésen és ezek alapján fogjuk elkészíteni az ajánlói linkeket.

Akkor se csüggedj! Amennyiben a visszajelzésünk nem pozitív, Pooolse felhasználóként a saját ajánlói linked ugyanúgy kikérheted és elkezdheted kiküldeni a meghívásokat.

Jelentkezz Affiliate partnernek

Növekedjünk együtt!

Kérjük töltsd ki az űrlapot és foglalj időpontot a rugalmasabb jelentkezésért.