loader image

Jelentkezz ingyenes crypto webináriumunkra!

Szomjazol a legújabb piaci trendekre? Szeretnéd tudni, hogyan triplázhatod meg a kriptopénzedet? Akkor jó helyen jársz. Az ingyenes webináriumunk keretein belül rengeteg hasznos tudásra tehetsz szert. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni az elérhetőségeidet, amire ki tudjuk küldeni a meghívó linkjét!

Jelentkezem a webináriumra

Ingyenes crypto témájú webinárium a Pooolse támogatásával

MI AZ A POOOLSE?

A Pooolse egy  innovatív kriptovaluta projekt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felfedezzék az NFT-k világát. Egy átlátható és biztonságos platform, amely automatizált módon kezeli az NFT-ket és a felhasználók napi jövedelmeit. Célja, hogy a kriptovaluta befektetést hozzáférhetővé tegye a kezdők és azok számára, akik megbízható megoldást keresnek a korábbi csalódások után. A Pooolse a piaci dinamikáktól és feltételektől függően megtriplázza a kriptopénzedet, de, hogy ezt időben mikor teszi, változó lehet. A projekt a kriptovaluta piacot szigorú figyelemmel követi és a megbízhatóságot prioritásként kezeli.

Mi mindenről lesz szó az előadáson?

Itt az idő, hogy mélyebben megismerd a Pooolse projektet. Választ kapsz a legfontosabb kérdésekre, és megtudod, miért játszik kulcsszerepet a Pooolse a kriptovaluták világában.

  • Jelenlegi piaci trendek és várható irányok: az első részben áttekintjük a jelenlegi kriptovaluta-piaci trendeket, és megvizsgáljuk, milyen irányt várhatunk a közeljövőben.
  • Miért született meg a Pooolse? Ebben a szakaszban feltárjuk, mi motiválta a Pooolse projekt létrehozását, és miért játszik kulcsszerepet a kriptovaluták világában.
  • NFT vásárlásért 3x? Részletezzük, hogyan működik a Pooolse, és hogyan képes triplázni a befektetők kriptovalutáját az NFT vásárlásával.
  • Miért ad többet mint egy hagyományos NFT? Megmutatjuk, hogy mi teszi egyedivé és értékesebbé a Pooolse által kínált NFT-ket a hagyományos NFT-khez képest, és hogyan növeli ez a hozzáadott értékét.
  • Affiliate lehetőség: bemutatjuk a Pooolse partnerprogramját, ami egy egyedülálló lehetőséget biztosít a befektetésen kívül is.
  • Projekt mögött álló jogi és szakmai társaság: ismertetjük, kik állnak a Pooolse mögött, és hogyan segít a jogi és szakmai háttér a projekt stabilitásában és biztonságában.
  • Tradensea? De mi is az pontosan? Bemutatjuk a Tradensea nevű kriptovaluta kereskedési botot, amely a Pooolse projektet erősíti.
  • Kérdezz-felelek lehetőség: végezetül lehetőséget adunk a résztvevőknek arra, hogy kérdéseket tegyenek fel, és részletesebben megértsék a Pooolse működését és előnyeit.

Kik osztják meg tudásukat veled?

Papp Tamás

COO
Tamás, a Tradensea és a Pooolse projekt operatív igazgatójaként több év szakmai tapasztalatot tudhat a háta mögött, ami különösen hasznosnak bizonyult a legújabb szolgáltatásuk, a Pooolse piacra lépési stratégiájának megalkotásában. Az ingyenes webináriumon első kézből tapasztalhatjuk meg a legfontosabb információkat a jelenlegi piaci környezetről és magáról a Pooolse-ról is.

Juhász Péter

Szakmai vezető
A szakmai hozzáértés megkérdőjelezhetetlen, amikor Péterről van szó, hiszen már a Tradensea létrejöttekor is a csapat munkáját segítette. Szakmai vezetőként pedig a technológiában való jártassága az, ami nélkülözhetetlenné teszi őt a Tradensea és a Pooolse számára.

Adatkezelési nyilatkozat